Produkter for hva er oransje vin (5)

BALTULAR APPLE FRUKTER VALENCIA - BALTULAR APPLE FRUKTER VALENCIA

BALTULAR APPLE FRUKTER VALENCIA - BALTULAR APPLE FRUKTER VALENCIA

BALTULAR APPLE Baltular Agriculture opererer som en av Tyrkias ledende appelsinprodusenter i de naturlige og fruktbare områdene i Adana og Mersin. Våre ekspertteam støtter dyrkingen av sunne og høykvalitets appelsintrær ved hjelp av moderne landbruksteknikker. Vi tar en miljøvennlig tilnærming i våre appelsinhager gjennom økologiske dyrkingsmetoder. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder ferske, deilige og næringsrike appelsiner. Våre appelsinsorter: Fukomoto, Valencia.
Fersk Valencia-appelsin - Fersk sitrusfrukt

Fersk Valencia-appelsin - Fersk sitrusfrukt

Trær av middels størrelse. Fruktene er runde, fruktskallet er litt grovt og av middels tykkelse. Kvaliteten på fruktkjøttet er høy. Bruksgraden er 45 % og sukker-syre-forholdet er balansert. Det er en variant for både bordbruk og industri. Dens effektivitet er jevn og den velger ikke økologi. Den kan dyrkes økonomisk i et bredt spekter fra kald subtropisk til ørkenklima. Det er en overgangsvariant. Det finnes typer som modnes på forskjellige tidspunkter fra midten av mars til midten av juli. Spesielt under subtropiske forhold kan modne frukter og blomster sees på treet samtidig. Et viktig problem med fruktene er re-grønnfarging. Om vinteren øker den oransje fargen i mars og temperaturforskjellen fører til klorofylldannelse i fruktskallet. Dette er typisk for Valencia.
Druedikk - Naturlig Druedikk

Druedikk - Naturlig Druedikk

Våre produkter er laget av druer dyrket i Egeerhavet, eksportert til mange deler av Europa med lav syre, høy kvalitet og konkurransedyktige priser.
Naturlig Epleeddik - Epleeddik (fermentering)

Naturlig Epleeddik - Epleeddik (fermentering)

Naturlig eplecidereddik er livets elixir. Det er ikke bare en eddik som skal kastes i salater eller supper. Den inneholder svært viktige og gunstige vennlige bakterier (probiotika) for fordøyelsessystemet. Forholdet mellom gunstige tarmmikrober og skadelige bør være 80 % mer. Derfor bør naturlig eplecidereddik, som både er et antiseptisk middel (skadelige bakteriedrepende) og en kilde til gunstige bakterier, brukes av alle hver dag. Fordeler med naturlig eplecidereddik 1. Den styrker immunforsvaret (immun). 2. Den letter fordøyelsen. 3. Gjennom vennlige bakterier produseres vitaminer som K, B12, biotin, niacin osv. 4. Den beskytter tarmveggen mot skadelige stoffer. 5. Den regulerer tarmpermeabiliteten. 6. Den forhindrer at giftstoffer kommer inn i blodet. 7. Den forhindrer dannelse av kroniske inflammatoriske sykdommer. 8. Den forhindrer matallergier, psoriasis og eksem. 9. Den forhindrer kreft. 10. Den bremser aldring. 11. Den forhindrer depresjon.
Naturlig Fermentert Appelsineddik - Appelsin

Naturlig Fermentert Appelsineddik - Appelsin

Appelsineddiken vi produserer gjennom naturlig fermentering: - Inneholder ingen konserveringsmidler. - Er ufiltrert. - Inneholder bunnfall. - Inneholder vitamin C, vitamin B og vitamin E. - Er rik på mineralene fosfor, magnesium og kalium. - Stimulerer leveren. - Letter fordøyelsen. - Beroliger nervene og reduserer tretthet.