Naturlig Epleeddik - Epleeddik (fermentering)
Naturlig eplecidereddik er livets elixir. Det er ikke bare en eddik som skal kastes i salater eller supper.
Den inneholder svært viktige og gunstige vennlige bakterier (probiotika) for fordøyelsessystemet. Forholdet mellom gunstige tarmmikrober og skadelige bør være 80 % mer. Derfor bør naturlig eplecidereddik, som både er et antiseptisk middel (skadelige bakteriedrepende) og en kilde til gunstige bakterier, brukes av alle hver dag.
Fordeler med naturlig eplecidereddik
1. Den styrker immunforsvaret (immun).
2. Den letter fordøyelsen.
3. Gjennom vennlige bakterier produseres vitaminer som K, B12, biotin, niacin osv.
4. Den beskytter tarmveggen mot skadelige stoffer.
5. Den regulerer tarmpermeabiliteten.
6. Den forhindrer at giftstoffer kommer inn i blodet.
7. Den forhindrer dannelse av kroniske inflammatoriske sykdommer.
8. Den forhindrer matallergier, psoriasis og eksem.
9. Den forhindrer kreft.
10. Den bremser aldring.
11. Den forhindrer depresjon.